Willemdok

Accommodatie

De Jachthaven Antwerpen Willemdok is geopend sinds april 2000. Bijgevolg beschikken wij over elatief nieuwe accommodatie. Alles voldoet aan de strengste milieu eisen en wij mogen onszelf dan ook de trotse bezitter noemen van de Blauwe vlag, een milieu prijs uitgereikt door de Europese unie.

Hieronder vindt u een reeks foto's van de jachthaven.

Overtuig uzelf...

Het havengebouwHet havengebouw. Bovenaan bevindt zich het kantoor en onderaan is de ruimte voorzien van een afval sorteersysteem evenals uitgebreide sanitaire voorzieningen.

 WILLEMDOK32Zo ziet die moderne blok er vanbinnen uit. Ons kantoor biedt een prachtig uitzicht over de jachthaven en de omgeving.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
De SEP-key toegangssleutel.

Elke bezoeker of vaste ligger krijgt van ons een SEP-key, het blauwe ding op de foto, tegen een waarborg van € 25,00. Met deze sleutel kan men, zo vaak men wil, de haven verlaten en betreden. Als de sleutel is opgeladen dan kan men deze ook gebruiken om de sanitaire voorzieningen te activeren.

Afval scheiding.

WILLEMDOK88Eén van de voorwaarde om een blauwe vlag te krijgen is het gescheiden ophalen van huisvuil. Glas, papier/karton en restafval dienen gesorteerd te worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camera bewaking.

WILLEMDOK80Onze camara's dragen bij aan de veiligheid van u en onze jachthaven.

Internet.

WILLEMDOK96U kunt bij ons gratis gebruik maken van het internet. Computer vergeten? Er staat voor u een computer ter beschikking in de sanitairruimte.

Wasmachines.

WILLEMDOK86Er staan voor u twee wasmachines en een droger ter beschikking die u kunt activeren met de SEP-key.

Elektra en water op de steigers.

WILLEMDOK87Om der circa 25 meter bevindt zich een paaltje met 6 of 8 stekkers voor 16 Amp stroomverbruik en een drinkwaterkraan. 's Nachts zorgen de paaltjes voor verlichting op de steigers.

Bunkerboot (diesel).

WILLEMDOK106In onze haven ligt permanent een bunkerboot voor het leveren van diesel en het innemen van oliehoudend en sanitair afval. De olie en sanitairpompen zijn te bedienen met de SEP-key.

Blauwe Vlag Federale Overheid Antwerpen Haven van Antwerpen redstar Museum aan de Stroom